fredag 11 september 2009

Blir det inte tak snart....?

Halvfart på bygget, då blir det inte mycket blogg.

Imorgon tänkte vi spika på taket på 1-plansdelen, där är förberedelserna klara iaf. Förberedelserna haltar lite i övrigt. Tre snälla o glada grabbar dyker dessutom upp för att hjälpa oss, Puman är klar med sina mat-förberedelser också så det ser ljust ut.

Pucko såg sina första minuter Idol idag, som av en händelse var hans namne (Anders) Bagge på ön för att leta efter talanger. Den äldre byggarn som dök upp och som förkunnade att han aldrig kunnat sjunga är vår kvalitetsansvarige (KA). Vilken Idol! ;)


Bilder från snickrandet kommer, tills dess lite bilder från de eviga förberedelserna...

Ovan har vi "postlådorna" som Puman kallar dem.
Nedan har lådorna ovan hamnat utanför hammarbandet på husets framsida.
Nedan en bild på baksidan, det är just inget kvar att mura. "Bara" lite kvar att kapa o trixa med...
/Mitto & Puman

3 kommentarer:

Ulrik sa...

Hej, intressant att följa erat bygge! Lite nyfiken på vad ni använder för såg att såga stenarna?

anna dybedahl sa...

hej linda, vad kul att kolla, fint det kommer bli! duktig du! kænns inte som det var så længe sen vi satt på ortopeden och du skulle flytta och undrade hur allt skulle bli och så blev det skitbra! lovley! kram anna d

Mitto sa...

Ulrik: Vi använde en lånad alligatorsåg (ser närmast ut som en elektrisk häcksax men funktionsmässigt beskrivs den nog bäst som två parallella fogsvansar) med tänder avsedda för rätt ändamål. Men det har använts "vanliga" handsågar med hårdmetallspetsar för sågning av lättbetong/ytong.

Anna: Det blir alltid skitbra med en "skit"! ;)