söndag 14 mars 2010

Reglar klara imorgon?

Daniel dök upp i dagarna två förra veckan, det resulterade i att andelen färdigreglade väggar steg från 10% till 90%.

Sent eftermiddagskaffe dag ett, Mattias dök dessutom upp med lite fler skruv o plugg efter jobbet. Puman var en hejare på att klippa till stålreglar bara hon lärde sig se skillnad på dem.

Dag två inleddes med lite eldning av stubbar o lastpallar.

Daniel dag två efter att vi gjort klart den dryga o sneddade väggen i badrummet uppe. Här ser vi Daniel gladare än gladast med en regel i högsta hugg i hallen nere, tror han kommit på hur kul det är att bygga. Han är ju redan klar, men tycks sakna byggandet. Dag två avklarades utan Puma och hennes matlådor, stand-in blev Mattias som lagat MAX-burgare. Tackar, Evighetsprojektet är skyldig dig ett par burgare Mattias.

Idag kom Pumans svärmor förbi, hon trodde vi skulle elda stubbar så det var väl därför hon kom förbi oanmäld. Möjligen kan det ha varit slut på ngn skidåkning på TV också. Hon dök dock upp medans vi skottade av uteplatsen, så hon tog över. Lagom när det var klart drog vi igång grillen o grillade korv, mumma.

Annat som skett är att vi beställt 95 kvadretmeter kalkstensgolv, 195 mm bredd i fallande längder. Följetången i lägenheten med den komiskt lagda belysningen i badrummet har för tillfället vunnits av Pucko, spotten är bytt och trafon visade sig vara av helt fel sort trots att vi beställt från skåptillverkaren med art-nr. Givetvis kunde den inte vara fel på så sätt att den var mindre utan den var givetvis galet mycket längre vilket är underbart när den skall sitta i ett liiitet utrymme. Nåja, bytt är bytt och nu fungerar alla lampor o spottar i badrummet så tanten kan jaga skäggstrån på sig själv igen. Puman har även valt ut en gigantisk väggklocka som Pucko överraskade henne med i lördags, så nu har vi ännu mer prylar i lägenheten således så länge hon inte dömmer ut den pga ett par skavanker.

/Pucko


1 kommentar:

Anonym sa...

Halloj vänner!

Vad ni har kommit långt! Ser att det kommer bli ett strålande resultat:)! Tjusiga bilder, speciellt med arbetaren på så klart! Skoj att få följa er, ta hand om er! Kram från göteborg!