söndag 5 juni 2011

Inget kök men desto mer Mustasch

Tjipp!

I onsdags skulle köket ha kommit, leveransproblem från fabrik och inget kök kom. Hade passat perfekt då jag var på plats och dessutom hade hjälp tillgänglig i form av hjältarna som hjälper oss med all nedrans Gypsum. Nåja, köket kommer tydligen nu på onsdag istället, tyvärr inte ledig och tyvärr ingen bärhjälp på plats... ..oklart hur vi löser detta. DRYGT!

Sist sökte vi bärhjälp innan Mustasch-konserten, det vi inte visste var att vi egentligen behövde ha bärhjälp efter konserten. Puman är ju ett gammalt Mustasch-fan och det har man ju hört sedan vi träffades, hon har dock alltid lyckats vara på fastlandet när de besökt ön och tvärtom. I onsdags blev det inte sämre (bättre?) än att vi hamnade i deras loge backstage. Gitarristen blandade oss en varsin bus-grogg (till Davids försvar så hämtade han även ett glas vatten till en "sliten" Puma ett par timmar senare på Surfers) och sedan var hårdrocks-natten igång. En minnesvärd hel-kväll fylld av minnesluckor som via Surfers slutade på deras hotell kl 04:30, hoppas Surfers-ölen smakade grabbar...

Foto by Puman: David, Raffe, Stam (& Danne avbildad på sin bastrumma), Klubbscenen på Wisby Strand. Roligaste minnesluckan hittills! ;) Vi har till och med förträngt att dagen efter inte bjöd på en enda minuts bygge...

Ena allrumsväggen uppe är klar, likaså kontoret, klädkammaren och vårat sovrum. Övervåningen snudd på klar då inte badrummet räknas i detta sammanhang.

Köksskåpsväggen klar efter ett skikt, det skall byggas igen ovanför överskåpen så inget blir egentligen synligt av gavelns lättbetong. En gång räcker mao. Andra gaveln har också fått en omgång, samma med den lägre långsidan. Den höga långsidan har iaf fått sina otaliga spår igenspacklade.

De "klara" väggarna/nischerna ser nu i närbild ut så här i sin struktur, saknas bara färg.

Puman i färd med att dra av nischerna med spikrbräde, givetvis fick hon en sten modell större i ögat. Det hör liksom till lättbetong.

Tänkte stocka ut hörnen så de blir i lod där våra vitvaror skall byggas in, fegade ur och spikade upp lite putsnät för att förebygga framtida bakslag.

Undrade idag hur det gick för Puman på bygget medans jag var på kneget, responsen kan skådas ovan. 
Vart är hårdrockstecknet?

/Snudd på bakis ännu

Inga kommentarer: