fredag 18 februari 2011

Inlägg nr 100 redan idag tack vare Makita

Tjipp!

Ca kl 14:45 i onsdags ballade andra batteriet ur, 45 min senare fick jag domen om batteriernas status på serviceverkstaden i byn. Planen från början var att åka raka spåret till järnboden o handla en ny på stående fot. Men verkstaden ville titta lite snabbt på batterierna o kontakta Makita nästkommande dag, så jag hyrde en annan maskintyp för att komma åt batterierna till min dragare och fortsatte bygget under kvällen med hyrda batterier.

Kl 9:45 på torsdagen ringde verkstaden: Makita ger dig två nya batterier, servicechefen tyckte det var lite genant att de inte ens laddats 100 ggr.

Torsdag kl 11:30 på bygget, en gammal dragare och två nya batterier myser i solen.

Goodwill i rimlig anda och gesten uppskattas mer än värdet av batterierna! Fem fjädrar i hatten till Makita. HM skall få en kaka bakad av Tanten så de har ngt gott att käka på under fikat, bra service är inte att ge kunden det han förväntar sig utan det är att överträffa dennes förväntningar!

Om jag inte såg helt fel när jag loggade in så är detta inlägg nr 100, vi har alltså i snitt spytt ur oss ett inlägg var nionde dag hittills.

Jubileumet till ära kan jag bjuda på lite statistik från Google Analytics:

9743 st Besök
4158 st Helt unika besökare
15844 st Sidvisningar

Flest besökare från Sverige (9110 st), totalt dock från 39 länder/områden.
Flest besökare från Visby (2317 st), totalt dock från 287 olika städer.

Vanligast är att man endast besökt sidan en gång, näst vanligast är att man besökt sidan 25-50 ggr (flest besök är de som besökt fler än 201 ggr).

Fördelningen kring hur man tar sig hit är enl detta (klicka på bilden för att se hela bilden, men det intressanta framgår ändå):
98,5% av de som kommit hit via sökmotor har kommit via Google, 10 vanligaste sökorden (av 1035 st) är (klicka på bilden för att se hela bilden, men det intressanta framgår ändå):

294 besök har kommit från Mobila enheter, vanligast operativsystem på dessa är det för iPhone.

Flest besök kommer från användare med abonnemang hos Telia (2848 besök), SvS kommer tvåa (583 besök), Stora Enso kommer fyra (308 besök) och Luftfartsverket kommer på 10:e plats (205 besök).

63,05% av besökarna använder Internet Explorer och 87,93% har Windows som operativsystem, vanligast kombination av de båda är inte helt otippat: Windows+Explorer. (18,39% Win+Firefox, 5,16% Win+Chrome).

Vanligaste skärmupplösningen är 1280x1024 (18,79%).

Det finns ton-vis med statistik, plockade det som troligen var minst ointressant.

Trevlig helg!

/Gipsar vidare

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tjoho!! LFV är jag! Ligger bra till. Med andra ord, jag håller koll på er!

/DV

Anonym sa...

Men har du inte en skruvautomat till att skruva skivor??? Makita har ju superfina sådana.. Jag köpte till och med en isf hyra

Mitto sa...

Tjipp!

5-6 pall gips utan automat är otänkbart (framgår även av tidigare inlägg att en sådan brukas). Det är därför jag lånar (kommer säkerligen en sur räkning vad det lider, hehe) en från signaturen "DV", 14,4 V Makita. Fungerar tillräckligt bra för att man inte skall gråta, lite känsligare dock än en hederlig med sladd.

Härom helgen hade vi t.o.m. två automatskruvdragare. :)

/Mitto