torsdag 18 september 2008

Turbo-besök av grävaren och klart med KA

Efter ett besök hos Daniel för en kopp kaffe på förmiddagen smet jag över till deras grannes bygge och träffade mannen vi hoppades på skulle bli vår kvalitetsansvarige (KA). Enligt honom har vi fått tummen upp av SAK så imorgon förmiddag gör jag ett nytt besök med en näve blanketter och en husritning. Vi kommer få ha honom som KA, vårt A-TEAM är fortsatt intakt trots en del omvägar!

Därefter bar det av mot stan och slutligen hamnade jag och Daniel på tomten för att fortsätta mäta ut plattan, men jag hade också fått ett trevligt och oväntat samtal från grävaren. :) Han hade gjort en liten utfart från tomten! Så nu har vi en egen "parkering" då det inte är mer gjort än så. Skickade ett MMS till en intet ont anandes Puma:
Mötet med röris i onsdags avlöpte utan större dramatik, han är nu med på banan angående en del detaljer så vi kan luta oss tillbaka o vänta in hans kommande arbete.
Imorgon hämtar jag Passtan från verkstaden och då har den fått en dragkrok och är därmed definitvt degraderad till byggbil.
/Mitto & Puman

1 kommentar:

Anonym sa...

Degraderad?? De är ju ett hedersuppdrag för den gamla bilen! //DV