lördag 4 juli 2009

"R" - Semester-Repris

Det var gott om folk kvar på jobbet som ännu inte gått på semester, så det blev semester för Pucko idag och igår. Tack Anette. En liten mini-repris således och eftersom det var länge sedan man fick se ett "R" i TV-rutans ena hörn fick bloggen ett i Titeln för nostalgins skull. I onsdags skulle det ju vara dåligt väder så då jobbade jag. Vädret var ju givetvis därför ganska hyffsat. Nu däremot när jag är ledig lö-mån på schemat ser det lite skakigt ut, nästa vecka skall vi inte ens tala om för det verkar bli regn rakt av. Iofs är ju som ovan nämnts prognoserna lite skakiga även dem.

Idag var det dags att utnyttja livlina nr 58 och ringa en vän igen, samtalet gick till Fredrik och tillsammans lyfte vi upp 5 LB-balkar på ovanvåningen. Nu är det bara 2 st LB-balkar kvar, dock blir det ju en massa Kerto att lyfta därefter i stället. Vi har inte haft hjälp så många timmar under bygget hittills, men hjälpen har varit ovärderlig vilket vi uppskattar desto mer!

Puman har gjort en road-trip med Fredriks sambo Malin idag och när hon dök upp på bygget exalterad och nöjd med dagen för att grilla mumsiga burgare till middag visade det sig att hon börjat shoppa prylar efter vår plånbok: ljuslyktor i fattigmannssilver. :)

Nu är det snart bara de fyra gavlarna kvar att limma, vi får väl se hur "snart" och "bara" översätts till dagar, veckor och månader. :) Evighetsprojektet gör iaf skäl för sitt namn.

Med hopp om uppehåll...
/Pucko

Inga kommentarer: