fredag 31 juli 2009

Slut på balkar

En kort uppdatering i all hast. Våra vänner har åter igen bjudit på insatser, Fredrik har varit behjälplig med verktyg och Daniel och Mattias hjälpte till med att få ditt sista LB-balken och dessutom dök de upp med MAX-mat lite senare.

Har bilat ned kanalisationen till telet, hade det inte varit punka för fjärde gångn på skottkärran hade jag nog kunnat lägga igen diket också. :) Av 45 meter kabelrör fick jag ca 3 dm över. :) Hade lite problem att dra i en dragtråd dock, dimensionen på de gamla Telia-rören (troligen 40 mm) gör att dragtråden inte får ngn styrsel och efter 20 meter tar det "stopp". Testade då lite okonventionellt att trycka igenom en 16 mm flexslang, fungerade klockrent visade det sig. I nästa vecka får jag ringa och säga att kanalisationen är klar så de kan få hänga in en kabel till ingenting för jag har inte tänkt ha ngt telejack innan vi har tak...

Ringer ni 0498-264645 hamnar/stannar/slutar signalen i denna stolpe, ett tillfälligt men tvunget abonnemang för byråkratins skull.
Behöver jag nämna att det var hårt i marken? 25 meter rör skulle ned. *suck*
Lite krokigt? Nä, troligen linsen på mobilen som spökat eller så behöver ni kontrollera era skärminställningar. :) Men vi köpte en ny digitalkamera lite väl spontant i helgen som ännu ligger i förpackningen från Dustin, en Canon IXUS 100. Låter Linda-teknikfreak inviga den inom kort, iaf som modell. ;)
Sista balken på plats!
Vad är oddsen att den hamnat rätt så vi kan gipsa nischen tillsamman med inner taket och vad är risken att lutningen stämmer? :)

Puman har nu bytt jaktmarker (igen), hon for till Göteborg för ett par dagars ytterligare semester och U2-konsert. Hon är hungrigare och desperatare än nyss och var så het att hon scannade av halva Göeborg innan hon ens klev ur bilen, så akta er!
/Pucko

Inga kommentarer: