tisdag 2 juni 2009

Flyttdag

Det går framåt, knappt styrfart men ännu iaf åt rätt håll. Det jag hoppades på att jag skulle vara klar med i söndags var inte ens klart på måndagen och hela tisdagen lär behövas (även onsdagen om det nu hittar på att komma regn imorgon em/kväll). Om jag är långsam eller optimist återstår att se.
När Puman knegat klart dök hon förbi med varm mat, pollenallergi och arbetskläderna på. Dock börjar jag bli orolig över hur ofta jag och mina kompisar kommer tvingas lyfta runt soffor, sängar och byråer när vi väl flyttat in. För redan nu innan vi flyttat in möblerade hon om halva plattan. (Det kan också ha varit så att jag bad henne flytta en del pallar för att maximera utrymmet vid de väggar som ännu skall bli högre..) Jag får nog passa mig för hennes nypor i framtiden, hon lyckades förvånansvärt bra med att flytta de 650-700 kilo tunga pallarna. Dock orkar hon inte langa upp de 20-25 kilo tunga stenarna på ställningen, det är bra för min säkerhet i närheten av henne men dåligt för inflyttningsdatumet.
Ovan: Hämtar en pall i köket o...
Nedan:...lämnar den strax söder om matplatsen
Ovan: Högsta punkten på bygget når nu ca 290 cm
Nedan: Lägsta punkten ca 210 cm

Vid tangenterna: Pucko
Bildproducent: Puman

Inga kommentarer: