tisdag 14 april 2009

Bonn-bränna och uteplats

Idag, måndag, har vi kämpat med att få bort de rötter, kalkstenar och den jord som låg i vägen för vår uteplats. Den blir 75 kvadrat. Just nu skyller Pucko storleken på Puman då hon önskar raka linjer runt huset (det skall ju så småningom även bli en gång runt hela huset), när allt är klart om 10 år och det framstår som en lysande idé kommer det snabbt bli "vår" idé så fort Puckot öppnar munnen. ;) Uteplatsen skall gjutas tillsammans med plattan och så småningom skall vi lägga kalksten över hela rasket.
I övrigt har Puman, tillsammans med mamma-Pucko, gått loss på lite mer växter på tomten, bl.a. har två stycken enbuskar fått sätta livet till idag. Om allt går enligt plan kommer Pucko elda upp de båda buskarna och annat "bråte" som samlats ihop imorgon. Det börjar bli ont om arbetsmoment innan röris varit på besök igen, men det finns en massa små-fix att ordna med. Till uteplatsen behövs en laser för att få lite ordning på grusnivån och den skall därefter paddas och det skall upp en form så inte cementen rinner ut på "gräsmattan".

Vädret imorgon blir nog inte så soligt, men det blir lite vind och varmt. Bra väder att elda i och den "bonn-bränna" som redan uppkommit på Puckos överarmar bör inte kunna förvärras. Dessutom blir det en rolig ansiktsbränna av att ständigt bära keps. ;) Det enda som är säkert med morgon-dagen är att ingen av våra bilar rullar på vinterdäck efter en gemensam insatts under förmiddagen hos mamma-Pucko, vår byggbil har åter igen en rimlig chans att få ned trimmet i asfalten!

/Pucko & Puman

Inga kommentarer: