lördag 16 maj 2009

6 veckor "semester"!!!

I fredags gick Pucko på semester, bortsett från två dagar konferens tis-ons nästa vecka, är det ledigt fram till och med 28 juni. Nu saknas bara ett ryggskott och ösregn så man inte får ngt gjort. :)

Igår bar vi sten och staplade dem i lim, idag började vi dagen med lite shopping av allehanda svin-billiga leksaker därefter... ...bar vi helt otippat sten och staplade dem i kladdigt lim! Nedan följer ett par bilder som Puman tagit efter att vi ätit middag på uteplatsen där det idag bjöds på pizza och inget kaffe. Vi hade för lite hett-vatten till snabbkaffet...
Ovan: Bortom spannet löper den vägg som förenar de båda huskropparna
Nedan: Fasaden sedd från garageplan

Ovan: Antingen ser Pucko självsäker ut eller så har han kastat in handduken
Nedan: En del är limmade och andra inplastade, sten i vilket fall...
I tisdags bestämde vi oss för att vi skulle ha hunnit med att mura 1 meter vägg runt om senast på söndag, imorgon är det upp till bevis således. Har det dryga burspråket att tampas med så det lär inte vara klart till middagen iaf, men 1 meter totalt varvet runt skall vi nog iaf fixa. Annars finns det strålkastare på Passaten/Passtan/RaCE. :)
Fick dessutom precis reda på att lill-syrra-Pucko anmält sig frivillig till att hjälpa till med Kerto-balkar och takspikning, klockers!
/Pucko & Puman

Inga kommentarer: