måndag 18 maj 2009

Vi ligger före det obefintliga

Vi hann med att uppnå en stackars meter varvet runt, drygt hälften är t.o.m. 1,2 meter (6 skift + bruk). Vi tog t.o.m. "ledigt" och for till Tofta för att välja färg på fönster och ytterdörrar, med klar majoritet vann 3502-Y. Dessutom fick vi med oss Puckos gamla radio, som likt stolarna skänktes till Daniels bygge istället för att hamna på tippen, snacka om återvinning! För att komplicera fönsterbeställnings-processen har vi ändrat lite fönster till storlek och funktion. Men vi skall nog kunna duka av den imorgon.

Apropå imorgon, när Pucko plockar ut sin första semesterdag, så söker vi nu den eller de individer som har beställt regn! Vi bjuder på en tur till bygget under regnet, väl framme kommer vi klä er i lim-pulver från H+H så ni får uppleva hur dumt regn är när man bygger... ;)
Vårt nästa hus kommer vara fyrkantigt, i ett plan och alla mått anpassade till stenarnas storlekar...
1 meter! I bästa fall har vi bara 1,5 kvar och i sämsta fall 6,5 meter...

Som vilken burgar-beställning som helst: 1 meter med Plus-Meny. :)
Pucko har gjort vad han kunnat för att vi skall slippa skylta från infarten vid Kneippbyn: "Besökare till Lustiga Huset fortsätter ytterligare 1 km". Iaf har Puman fångat en verklig händelse, vi försöker så gott vi kan få hörnen i lod.
Evighetsprojektet har ingen tidsplan, GANT-schema eller välplanerad process. Men eftersom det sades en gång i tiden att det vore roligt om vi hade första skiftet klart till semestern så får vi väl nu säga att vi ligger långt före det skedet, så vi ligger banne mig före det obefintliga!
/Pucko & Puman


1 kommentar:

Anonym sa...

Tjusigt! /Daniel