fredag 8 maj 2009

Imorgon blir "tomten" uppgraderad till "bygget"

Idag kom efter mycket om och men den andra trailern från H+H. Kl 08 var jag på plats sedan länge men ingen bil. Kl 09:30 fick jag reda på att bilen kommit igår iaf men att den lastats om på Gotland och att den skulle vara hos oss kl 10:30. Den tiden gick jag inte med på då jag behövde hämta putssand innan kl 12 i Träkumla, så de fick vackert komma på eftermiddagen istället.
17 pallar (14 st med 20-block och 3 st med 10/pass-block) samt 33 balkar, totalt 15,9 ton. Så nu väntar vi "bara" på den sista trailern direkt från Tyskland på måndag.
Just nu står byggbilen nere på gatan och har 100 kg vitcement samt 60 kg släckt kalk i skuffen. Regnar det in i bilen i natt är det nog endast en rosthög kvar av den bilen i morgon. Vidare vill jag redan nu säga att jag inte tar ansvar för någons kläder i händelse av frätskada under fylleköring under sommaren. :)

Så imorgon kl 08 börjar vi sätta det första skiftet! Givetvis är jag inte betrodd med det momentet utan Fredrik dyker upp för att hjälpa oss. Med andra ord blir det till att lära om sig o säga "bygget" istället för "tomten". :) Jag skall dessutom hinna med att jobba kväll både lördag och söndag utöver att blanda bruk o bära sten. Nu börjar sömn-utmaningen på riktigt. Längtar efter att få "semester". ;)

/Pucko

Inga kommentarer: