torsdag 14 maj 2009

Så in i väggen bra!

Då har två kvällar till passerat. två skift är helt klara, oväntat nog är det de två första/nedersta. ;)
Även denna kväll kom hjälten Fredrik förbi, han limmade upp ett par hörn. Trots att det arbetet involverar sjuk precision och vattenpass gjorde herrn av med ca tre ggr så mycket sten som Pucko per tidsenhet. Pucko får skylla på att han fick mäta och kapa en massa. :)
Ovan: Fredrik gasar upp hörn nummer två på södra gaveln
Nedan: Resultatet av arbetet ovan
Fredrik hann med ytterligare 3 hörn på tvåplansdelen, Pucko limmade/murade upp till fem skift på södra gaveln, såg till att alla väggar har minst två skift och den västra gaveln på tvåplansdelen fick sig en rejäl omgång med sten. Puman gled runt och fixade med att plocka fram maskiner, verktyg, mat och att städa efter det kladdande Puckot.
Ovan: Puman skrapar bort överflödigt lim innan det torkar/brinner
Nedan: Pucko staplar och Fredrik vispar
Nedan: Pucko bränner kalorier på den södra gaveln
Elektrikern har varit förbi idag och kopplat in en handske till fasadskåpet, imorgon tar Mattias med en kabel så vi kan koppla på byggcentralen och börja nyttja vår egna el iställen för den vänlige Owes strömming. Vi får handla en kasse bira och ta det på representationskontot.
"Vår" röris är sjukskriven, men hans stand-in kom förbi igår och tillsammans kapade vi till skyddsröret till kollektorslangarna och anslöt dem till de som går in i och upp ur plattan. Så nu kan Pucko fylla igen diket. Vi får se när det blir avdukat och avbockat, det är ju roligare att limma sten...

Det är dags att skaffa ett gäng bockar att stå på, en stege, ett långpass osv osv osv. Kostar gratis, grattis KG!

/Pucko & Puman

2 kommentarer:

Villa Nian sa...

Intressant bygge.. Ska följa ert bygge. Visst är det bra att bygga hus. Man slipper köpa gymkort. :)

Mitto sa...

Man slipper även en massa idiotiska dieter (de som iaf försöker sig på dem), bygger man får man äta vad som helst, när som helst och i vilken mängd som helst. Det fastnar inte. Så alla vänner med (eller utan) kalaskula är välkomna! ;) Puman (eller MAX) står för käket.